Metode de plată

ilovejeans.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs Prin Curier - Taxa 25 Lei Oriunde în România, în limita ariei de acoperire Fan Courier. Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Online cu card bancar prin Netopia (Visa/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metodă de plata " Online prin card bancar " este necesar completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagină securizată a procesatorului de plăti.

- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura în primul rând nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!