Livrare, transport și retururi

ilovejeans.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare: LIVRARE PRIN CURIER în toată România. 

Timpul Estimativ De Livrare: 1-3 Zile.

LA O COMANDĂ MINIMĂ DE 350 LEI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

ATENȚIE! În cazul în care nu veți ridica comanda expediată veți fi automat introdus în "blacklist" și nu veți mai putea plasa noi comenzi pe site-ul ilovejeans.ro.

De asemenea, în cazul în care informațiile de livrare sunt furnizate greșit sau sunt incomplete, iar clientul nu înștiințează ilovejeans.ro sau nu le modifică, termenele de livrare se modifică. Dacă în 24 de ore clientul nu modifică informațiile de livrare, ilovejeans.ro poate anula comanda.

ilovejeans.ro are dreptul de a refuza comenzile suspecte (număr foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate). De asemenea, ilovejeans.ro are dreptul se anuleze comenzile plătite cu cardul bancar online în cazul în care procesorul de plăti online îl înștiințează pe acesta că tranzacția este frauduloasă.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către ilovejeans.ro printr-o notificare scrisă (e-mail) sau telefonic. Termenul de procesare a comenzii este de maxim 2 zile lucrătoare. Termenul de livrare al produselor este între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul finalizării procesării comenzii (predării către curier).

În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

​Comenzile plasate în zilele lucrătoare înainte de ora 14:00, vor fi procesate în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, vor fi procesate în ziua lucrătoare următoare și vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Conform legilor în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între cumpărător și vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile. Această înseamnă că vânzătorul se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar cumpărătorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii efectuate, fie prin ramburs, fie online cu cardul sau transfer bancar.

Costurile de transport suportate de către client, vor fi evidențiate pe factura ce însoțește comandă.

Dacă ambalajul coletului este puternic deteriorat la primire, recomandăm cumpărătorului să refuze coletul și să contacteze ilovejeans.ro. Reclamațiile ulterioare referitoare la acest aspect vor fi nule.

Returnarea produselor este posibilă în termen de 21 zile calendaristice de la ridicarea coletului.

Veți returna produsele nu mai târziu de 21 zile calendaristice de la data în care ați ridicat coletul.

Acceptăm returul dacă măsura comandată nu vi se potrivește sau nu vă convine produsul, doar prin comunicare în prealabil, în intervalul orar(10:00-18:00) la unul dintre numerele de telefon sau pe e-mail, date afișate în pagina principală.

Produsele trebuie să aibă toate etichetele cu care au fost trimise și să nu prezinte urme de purtare sau spălare, astfel încât poată fi revândut.

Orice produs achiziționat are garanție 30 de zile de la ridicarea coletului.

Pe durata garanției, în caz că produsul se defectează, acesta se poate doar schimba, nu și returna. Pentru produsele care se defectează în acest termen de 30 zile, consumatorul trebuie să suporte taxa de curierat pentru schimbarea produsului defect. Schimbul și returul se fac în intervalul 10:00-17:00, de Luni până Vineri.

Atât pentru schimbarea produselor, cât și pentru retur, întâi trimiteți dumneavoastră produsele, le verificăm și vă trimitem produsele la schimb sau banii. Vă rugăm să luați la cunoștință că în perioada de stare de urgență sau stare de alertă, firma de curierat poate avea întârzieri de 2-3 zile lucrătoare.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către dumneavoastră.

În cazul în care mărimea este aleasă greșit, de asemenea veți suporta cheltuielile de retur sau de schimb.

Coletul va fi trimis numai prin SERVICII DE CURIERAT DOOR TO DOOR (Fan Courier, GLS, DPP, etc), astfel încat sa ajungă direct la sediul nostru.

NU ACCEPTĂM COLETE TRIMISE PRIN POȘTĂ ROMÂNĂ!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veți suporta cheltuielile de returnare în cazul în care:

- Primiți în colet alt produs față de cel comandat.

- Ați constatat că produsul primit are defecte de fabricație. După ce vom recepționa coletul primit retur, vă vom restitui valoarea produsului sau a produselor prin Transfer Bancar, nu mai târziu de 14 zile calendaristice. (Pentru transfer bancar veți completă IBAN-ul cu numele complet al titularului pe un bilețel sau pe verso facturii pe care ați primit-o cu coletul).

ilovejeans.ro nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau alte situații speciale ce ar putea împiedică curierul rapid să livreze la timp, fapt pentru care ilovejeans.ro nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

ADRESA LA CARE VEȚI TRIMITE COLETUL:

Către: - SC I LOVE JEANS SRL

Adresa - Sos. Cristianului, nr. 7, Complex Comercial Brintex, Magazin 230 "I LOVE JEANS", localitatea Brașov, cod 500053, județul Brașov.

Telefon: - 0772 22 87 52