Întrebări frecvente

Întrebări despre produse și comenzi

Cum pot caută un anumit produs în magazin?

Pentru a caută un produs, va rugăm să folosiți modulul de căutare din partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoană juridică. Pot cumpără?

Da. Blugi, Cămăși, Jachete, Articole Denim Online - I Love Jeans onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factură fiscală cu datele firmei, va rugăm să introduceți datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.

Cum procedez dacă doresc că livrarea să se facă la o altă adresa decât cea specificată în contul meu de client?

În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite. Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

În cazul în care nu vă amintiți parolă contului Dvs., va rugăm să folosiți opțiunea Recuperează parolă uitată, disponibilă în pagină Acces cont.

Cum procedez dacă doresc să modific datele din contul meu?

Pentru a modifică datele din contul de client, va rugăm să va autentificati în cont și să accesați apoi opțiunea Actualizare cont, disponibilă în secțiunea Contul meu.

Trebuie să am cont pentru a putea cumpără?

Pentru a face cumpărături pe acest site, este necesar să va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat și după ce ați adăugat produsele dorite în Coșul de cumpărături.

Pot modifica o comandă lansată?

În cazul în care doriți să modificați o comandă, va rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site. Va rugăm să precizați și ID-ul comenzii, pe care îl puteți regăsi în secțiunea Istoric comenzi.

Pot afla informații despre comenzile anterioare?

Puteți consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesând secțiunea Istoric comenzi.

Întrebări generale

Doresc să achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, va rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.

Doresc să obțin informații suplimentare, care nu se regăsesc pe site. Cum procedez?

În acest caz, va rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.