Cum cumpăr?

Selectarea produselor dorite

1. Completați formularul privind măsurile, materialul, croiala și alte câmpuri solicitate sau observații pe care doriți le menționați. Adăugați un număr de  telefon pe care aveti aveți instalată aplicația WhatsApp.

2. trimitem poze cu modelele din magazin care corespund cerințelor dumneavoastră. Alegeți modelele și stabilim împreună mărimea care vi se potrivește. Emitem factură pe care o primiți pe WhatsApp și întocmim awb-ul pentru curier.

3. Primiți Produsele în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de activitatea curierului în zona dumneavoastră.

Informații pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăți pe butonul Trimite comandă. În cazul în care sunteți client nou, va trebui vă creați mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu va va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veți putea finaliza comanda. În cazul în care informațiile pentru plată sunt diferite de informațiile pentru expediere, selectați opțiunea Completează o nouă adresă pentru plată și introduceți informațiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectați metoda de plată pe care o preferați și folosiți câmpul Comentarii comandă, care vă permite trimiteți eventuale informații suplimentare. După ce v-ați asigurat sunteți de acord cu Termenii și Condițiile practicate, apăți butonul Trimite comandă pentru a trece la pasul următor. În funcție de caracteristicile comenzii Dvs. și de opțiunile disponibile, este posibil vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veți putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.